HemSportResorMotorIndustriNäringslivMediaHälsaWebb

Webb

Prosecco

Prosecco är ett av de godaste viner man kan dricka. Det skapas av skickliga vinmakare som har mångårig erfarenhet av att arbeta med vindruvor odlade i Venetoregionen i norra Italien.…

Använd WordPress som hemsidesverktyg

WordPress startade 2003 som ett bloggverktyg men har under åren utvecklats till världens mest avvända system för att administrera webbplatser. Att adminstration sker enkelt via en webbläsare så det behöver inte något FTP-program eller liknande för att uppdatera informationen.

Certifieringen för Google AdWords

Arbetar du mycket med Google Adwords kan det vara en bra idé att skapa ett partnerkonto och där sedan genomföra certifieringen för Google Adwords olika delar. Testet är bra dels för dig själv för att få ett kvitto på att du kan teorin bakom adwords men också att kunna visa för andra att du kan det.

Tävlingar på webbplatsen

Människor gillar att tävla och speciellt om det finns en möjlighet att vinna fina priser. Det gör att det kan vara en bra idé för din hemsida att på den anordna någon form av tävling för att locka dit besökare som kanske inte annars skulle besökt den. Själva tanken kan vara allt från en enkel frågesport om era produkter och tjänster till en mer avancerad tävling som anordnas i något färdigt tipssystem.

Poddar om marknadsföring

Det finns ett stort antal svenska poddar om digital marknadsföring som vi kan rekommendera att lyssna på för att hålla sig uppdaterad och få ny kunskap inom ämnet.

Äger du din domän?

Domänen är en väldigt viktig grund i varje företags närvaro och kommunikation på internet. E-post, hemsida och många andra tjänster är beroende av att domänen fungerar och det är därför förvånansvärt hur många företag som aldrig lagt något fokus på ägandet av domänen och vilka leverantörer som är inblandande.

Presentreklam

Presentreklamen har sin givna plats i relationen mellan olika personer och företag. Bra och genomtänkt presentreklam tillsammans med en smart kampanj, ett kundevent eller ett långsiktigt arbete med att lyfta ert varumärke skapar bra förutsättningar för framgång för ert företag. Presentreklam kan vara alla möjligas produkter, allt från isskrapor och kylskåpsmagneter till whiskyglas och sängkläder. 

Chat som kundkommunikation

Att ringa upp ett företag man inte har någon befintlig relation med är något som många gärna undviker. Genom att via en chatt snabbt få svar på sina frågor ökar möjligheten betydligt att besökaren blir eller fortsätter vara kund.

Skatteregler för arbetskläder

Om du som arbetsgivare vill tillhandahålla dina anställda vanliga klädesplagg som till exempel jackor, kostymer, dräkter, skjortor, blusar och byxor utan att skatteplikt ska uppkomma bör vissa krav vara uppfyllda.

Hej världen!

Välkommen till marknadsbloggen. På den här bloggen kommer du kunna läsa om högt och lågt angående marknadsföring.

Serverhosting Flottiljgatan 61, 721 31 VÄSTERÅS Tel: 021 ? 30 67 00