HemSportResorMotorIndustriNäringslivMediaHälsaWebb

Sport

LF Invest – Mälardalens fastighetsförvaltare

LF Invest arbetar med förvaltning av fastigheter i Mälardalen. De lägger stort fokus vid långsiktighet och miljötänkande i sitt arbete.

EA Gruppen är specialister på pumpar

EA Gruppen som finns representerade i både Eskilstuna och Västerås är specialister på pumpar. De kan hjälpa dig med allt

Tips på billigt bubbel

Det är nu bara några få dagar kvar av året och det är därmed åter dags för en nyårsafton som självklart ska firas med bubbel vid tolvslaget. Ofta hinner man både äta och dricka en hel del fram till tolvslaget så ofta är det rätt onödigt att köpa en dyr flaska champagne till tolvslaget, bättre är då att avnjuta den flaskan som till exempel välkomstdrick eller till förrätten.

Bandmaskin underlättar ditt jobb

För att kunna hantera packning och emballage behövs en bra bandmaskin.

Arbetskläder

Arbetskläder har ett stort genomslag i vårt näringsliv. Med klädseln på arbetsplatsen signaleras en identitet som har många funktionella förgreningar. Rätt arbetskläder skickar signaler om att företagets medarbetare har en gedigen kompetens som de gärna delar med oss av. Vare sig det är sjuksköterskor, sotarmurrar, ordningsvakter, målarmästare eller kostymnissar så finns en välgrundad tanke om hur de ska vara kläda. Framförallt handlar det om att gilla att möta människor och älskar nöjda kunder.

Ekonomi för bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsförening är en bostadsform som främst finns i de nordiska länderna. Bostadsrättsföreningen äger en eller flera fastigheter, med ett eller flera hus, och är därmed fastighetsägare. En bostadsrättsförening som enbart äger småhus kan kallas småhusförening. Med tanke på att många i styrelsen är ovana med just styrelseuppdrag och företagsekonomi är det bra att ha hjälp av enkla och smida hjälpmedel. Ett exempel på sånt är MBFonline där BRF:ens styrelse enkelt kan följa förenings ekonomi, skapa mäklarbilder, hantera pantbrev, attestera fakturor, sköta pantregister och avisera sina boende.

WordPress

Wordpress det populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser. Wordpress är skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. WordPress har under åren utvecklats från ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.

Packa rätt vid transporter

Allt fler beställningar görs via internet istället för i fysiska butiker och det leder till att betydligt fler saker levereras via posten, DHL, Bring och andra transportföretag. För att dina produkter ska komma fram i det fina skick som de tillverkats till så är det värt att se till att din emballering är rätt och bra utförd.

Ring via bredbandet

Ett samtal som rings med IP-telefoni kan kopplas mellan två eller fler datorer. Det är också möjligt att använda speciella IP-telefoner eller en vanlig telefon som ansluts till IP-nätet via en adapter av något slag eller via telefoncentralen. 

Att lagra vin

Att lagra vin blir allt populärare, antingen kan du göra det hemma i din läggare eller så kan du hyra in dig i en färdig vinkällare. Utbudet av det senare är till stor del styrt på vart du bor i landet. I storstäderna finns ett helt okej utbud medans att det kräver bra kontakter eller en del tur för att hitta bra ställen för lagring på mindre orter.

Mer länkar

Fotbollsresor till London
Företagsgolf - stockholm

Din lokala leverantör av bredband i Västerås, Eskilstuna och Strängnäs.